Joan's Webinars

De opnames vind je op deze pagina! Binnenkort kondig ik een nieuwe serie webinars aan met experts uit binnen- en buitenland.

Grip op je gedrag met NLP

Ontdek hoe jij je gedrag kunt sturen

Met behulp van NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) kan je aan de hand van verschillende technieken leren zelf de regie te pakken over je gedachten, emoties en daarmee je gedrag. Zo doorbreek je aangeleerde, beperkende overtuigingen die jou en je omgeving belemmeren.

Joan Hoexum van Joan's Vitality Solutions verzorgde op donderdag 13 oktober 2022 een live webinar waarin ze je meeneemt in bovenstaande onderwerpen.

Het webinar van 30 juni - zie video!

Creëer een positieve mindset - deel 2

Aansluitend op ons webinar van 19 mei (zie video onderaan deze pagina), neemt Dr. Loretta Breuning ons verder mee in het verkennen van ons Happy Brain. In dit webinar zal zij inzoomen op de fijne stofjes Serotonine en Endorfine. Waartoe zijn ze bedoeld? Wat doen ze met ons? Hoe kunnen we bewuster gebruik van ze maken?

De video van dit webinar zal binnenkort op deze pagina beschikbaar zijn.

positive mindset happy brain webinar Loretta Breuning

video binnenkort beschikbaar

DENK JEZELF STERK!

Dr. Richard Bandler & Joan Hoexum live!

Dit webinar en de Masterclass zijn afgelopen. Hiernaast een korte impressie. De volledige video met Nederlandse ondertiteling wordt op verzoek en onder voorwaarden beschikbaar gesteld.

Online Masterclass met Richard Bandler

Met deze 'avond met Richard Bandler' bied ik mensen graag de gelegenheid tot een (hernieuwde) kennismaking met Richard Bandler, met zijn unieke zienswijze en manier van spreken. De avond ervoor geef ik een online NLP Masterclass ter voorbereiding op Richard Bandler en zijn werk en de avond erna een online Masterclass ter nabeschouwing en om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Toen ik Richard Bandler persoonlijk leerde kennen tijdens mijn trainersopleiding in Florida in 2015, kon ik niet vermoeden dat ik vijf jaar later naast hem op het (virtuele) podium zou staan. NLP bij de bron leren was voor mij een logische stap. Het meest indrukwekkende van Dr. Bandler vind ik zijn geniale kijk op de mens en de aandacht voor de wijze waarop een ieder denkt. Dat we onze denkprocessen kunnen veranderen betekent tevens een boodschap van hoop voor de mensheid.

Het webinar van 27 mei 2020, beluister de audio!

Positief beïnvloeden met taal

Marco Valerio Ricci is NLP Master Trainer en hypnose-therapeut. Hij is een meester in het toepassen van hypnotiserende taalpatronen om daarmee positieve informatie aan ons onbewuste te geven. Hij maakt daarbij ook gebruik van non-verbale communicatie, zoals stemintonatie en spreektempo. Hoe jij dit ook kunt gaan toepassen in het dagelijkse leven, zodat je je naaste omgeving op positieve wijze beïnvloedt, is wat je in dit webinar leert. Er is gelegenheid om vragen te stellen via de chatbox. Tijdens het webinar wordt er Engels gesproken. Het webinar is gratis te volgen. Luister hier de audio-opnames terug!

Het webinar van 19 mei, zie video!

Creëer een positieve mindset - deel 1

Brein Smoothie
In mijn NLP-opleidingen vertel ik over de Brein smoothie (the Green Brain Juice) en hoe je deze kunt aanwakkeren om je mentaal en fysiek sterker te maken. In het 'nieuwe normaal' wordt veel van ons gevergd en het zou goed zijn dat nog meer mensen weten hoe we onszelf een boost kunnen geven, zodat we positief blijven denken en kunnen functioneren. Speciaal daartoe organiseerde ik een webinar met Dr. Loretta Breuning (Californië). Zij onderzocht uitgebreid hoe wij ons brein kunnen trainen zodat het vaker in ons voordeel werkt. Loretta Breuning is schrijfster van Habits of a Happy Brain. In dit eerste webinar vertelt zij over de functie van oxytocine en dopamine en hoe we uit bewustheid deze stofjes meer in ons voordeel kunnen inzetten. Hiernaast kun je het webinar opnieuw zien. Loretta komt gauw terug voor meer uitleg over de twee andere happy brain stofjes, serotonine en endorfine :-)